lördag 9 juni 2012

Hemmakväll


Kommer efter drygt en vecka hem till en lägenhet som känns lite för tom. Men Elly fyller ut den så fort. Hon går på upptäcktsfärder, återupptäcker sina leksaker, sina favoritställen. Först vill hon inte att det ska vara kväll, för vårt hem är så roligt. Men hon somnar fort. Jag återupptäcker ett par zebrashorts, en kaninring och en rävring som jag köpte innan vi åkte, tänker att en inte ska förringa glädje över små, ytligt banala ting. Dricker kamomillte, äter rostad majs och mjölkchoklad med lätt kaffesmak, som mamma smusslade ner i skötväskan innan vi åkte hem (tack!). Tittar på fotboll, skajpar, läser bloggar, spelar Frågefeud och tänker att jag måste skriva i mitt CV att jag har många bollar i luften. 

Också tänker jag på hur mycket mitt lilla barn utvecklades under den dryga vecka vi var borta. Hur stor hon blev på så kort tid. Hur roligt hon hade det. Hur glad jag är att det finns så många som älskar henne.

14 kommentarer:

 1. Sista bilden - fantastisk!

  Och tjusiga ringar.

  SvaraRadera
 2. Så himla fint! Och älskar denna ålder, en hinner inte med allting som händer. Jag har ju bara kidsen dagtid, ibland är det så att när en kommer tillbaka efter en helg så kan barnen helt plötsligt hundra nya saker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är helt fantastiskt!

   Radera
 3. Vad fint, och vad spännande det blir när man får komma hem igen och se saker med nya ögon! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och det blev som om jag såg på Elly med nya ögon!

   Radera
 4. Ååh fina ringar. Jag som rävälskare måste fråga var de är ifrån?

  Söt Elly är på den sista bilden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är från H&M, köpte dem på rea för en tia.

   Radera
 5. Måste vara coolt att se den utvecklingen hos sitt barn.

  SvaraRadera
 6. Välkommen hem! Ses i veckan?

  SvaraRadera