lördag 2 juni 2012

I Smålandet

Hej hej! Elly och jag är hos mina föräldrar och har det gött. Vi kom hit igår och Elly gick på upptäcktsfärd i hela huset, på jakt efter alla roliga saker. Också gungade hon i regnet och grimaserade när hon fick droppar i ansiktet. Spelade piano gjorde hon också och jag fick dricka mitt eftermiddagskaffe i lugn och ro. Idag har jag tagit årets första springtur. Jag tänkte att det var bäst att gå försiktigt ut och siktade därför på 2,5 km, men när jag hade sprungit den sträckan i snabbare tempo än planerat och inte kände mig trött körde jag på med 1,5 km till. Egentligen hade jag orkat springa mer efter det, men eftersom jag ofta blir sjuk när jag har kommit igång med träningen tog jag det säkra före det osäkra. 

2 kommentarer:

  1. Vad fint! Vilken schyst svamp!

    SvaraRadera
  2. Vad trevligt ni verkar ha det! Och vad kul att det gick så smidigt med träningen! Jag tänkte springa imorse, men vågar inte springa i regnet. Det skulle vara så onödigt att bli sjuk nu.

    SvaraRadera