söndag 24 juni 2012

Nostalgibyxan

Ni ser det där randiga Elly har på huvudet och på benen? Fram tills för en vecka sedan var det en gammal t-shirt som jag aldrig använde eftersom jag inte gillade passformen, men inte kunde slänga för att jag gillade färgerna så mycket. 
 Jag skickade tishan till Matilda, som sydde om den till en Nostalgibyxa och en mössa, så nu kommer den till användning och till sin fulla rätt. 
Jag gillar verkligen återvinningstänket. Dessutom är byxorna mjuka, sköna och lekvänliga. 
Så fort jag öppnade paketet grabbade Elly åt sig mössan och tog på den, sedan ville hon ha den inomhus. Vi kallar den för Beppemössan, eftersom den får oss att tänka på en sagoberättande Beppe Wolgers.

Om du har en gammal t-shirt du vill förvandla till en liten nostalgibyxa kan du göra det här.

8 kommentarer:

 1. Å så himla fint! Bodde jag i Sverige hade jag lätt skickat iväg lite gamla paltor.

  SvaraRadera
 2. Men åh vad fint! Och gullig unge!

  SvaraRadera
 3. Så kul ide! Jag är himla sugen på att få något plagg förvandlat! :)

  SvaraRadera
 4. Jag blir jättesugen! Ska leta igenom garderoben.

  SvaraRadera