torsdag 26 juli 2012

Bad bad bad


 
Asså, jag måste bara sjunga ännu en liten lovsång om det här med sommar, sol och bad. Jag har varit som ett barn på julafton idag också,ett hyperaktivt barn, bara för att vi har varit och badat.
Men det är ju så otroligt gött att plaska runt med en överlycklig unge i vattnet, svalka av sig lite och sedan sitta och dricka kaffe och fika i solen medan kroppen får självtorka. Och jag älskar att känna saltet på kroppen och i håret resten av dagen.
Elly, som inte brukar vara så stor i maten, blev vrålhungrig av att bada och ville helst äta upp hela picknicken själv.
Till och med när hon satt och försökte hosta upp en morotsbit som hade fastnat i halsen, fortsatte hon att stoppa mat i munnen. Knäppis.
Min snygging badade varken igår eller idag, men han var glad ändå, eftersom Elly och jag var så glada.

Åh, vad jag önskar att alla dagar var så här!


6 kommentarer:

 1. Förstår dig! Så himla gott med sol äntligen. Och värme!

  SvaraRadera
 2. Men SÅ gött ju! Låter alldeles fantastiskt!

  SvaraRadera
 3. Ja du ser så himla glad ut! =)

  SvaraRadera
 4. Gud så härligt! Vi har inte varit på stranden en enda gång i sommar, och då bor vi ändå vid en av Sveriges femstjärniga campingar! Men det har inte varit varmt i vattnet (tror inte de mätt upp mer än 15 grader) och det är ingen värme i luften om man inte sitter i lä, så jag har inte velat åka dit. Men jag vill att Charlie ska få upplevelsen, så jag hoppas värmen som kommit nu värmer upp vattnet lite!

  SvaraRadera
 5. Åh det låter helt underbart! Jag har inte badat en enda gång i år, har inte vågat helt enkelt.

  SvaraRadera
 6. Sommar FTW!! Vill ha mer! :)

  SvaraRadera