fredag 13 juli 2012

Blogg- och playdateI förrgår träffade Elly och jag Lina och hennes Äpplet. Lina och Äpplet lunchade medan Elly och jag fikade, vilket resulterade i att Elly snodde Äpplets mat, ur händerna på henne. Men Äpplet verkade vara glad ändå. Sedan fick kidsen leka i gräset och mammorna fick snacka barn, jobb/plugg och annat. Det var jättekul att träffa Lina och Äpplet IRL och jag måste än en gång säga att jag ÄLSKAR internet, bloggosfären osv, för det är ju nästan bara så jag träffar nya kompisar nu för tiden!

4 kommentarer:

 1. Alltid lika kul att träffa bloggare man följer IRL :)
  Satt och googlade lite i går och på flera omvägar så hittade jag din gamla blogg eurotrash. så himla skoj :)

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Någon gång skulle jag också vilja gå på blogglekdejt. :)

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte det var jättekul att Elly snodde Äpplets mat! Känns skönt att det inte bara är Äpplet som gör sånadär småknasiga saker :)

  Så roligt att träffas!

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen kul att träffa bloggare. Alla som jag har träffat har varit så himla himla trevliga och ofta är det så enkelt.

  SvaraRadera