söndag 1 juli 2012

Ett dåligt tafsoffer

En gång på ett jobb jag hade var det en manlig kollega som tafsade på mig. Jag var timvikarie och drygt 20 år, han var fastanställd och 15-20 år äldre. Det enda riktiga hade förstås varit att antingen säga direkt till honom att det inte är ok att göra så eller att berätta för chefen, om inte både och, men ärligt talat så tyckte jag att det var skönt när han grabbade tag om mina skinkor. Så jag sa inte något till någon, utan skämdes bara för att jag hade njutit av att bli tafsad på.

(Ja, det var tack vare Girls jag kom att tänka på detta)

(Tillägg: Och nej, jag skrev inte detta som en liten lustig anekdot, utan poängen är att det inte alltid är så lätt att säga ifrån, att sätta gränser, särskilt inte när en upplever någonting på ett icke accepterat sätt. Och med icke accepterat menar jag att jag vill vara en person som inte tolererar att folk använder sin ställning för att tafsa på mig)

2 kommentarer:

  1. Haha, jag fick flashbacks till mellanstadiet, vi införde "tafs" i ryska posten. Kyssa nån i klassen - aldrig. Tafs, helt ok.. Din blogg är så bra.

    SvaraRadera