onsdag 25 juli 2012

HavsbadInte nog med att vi är hemma igen, vi kom hem till världens bästa väder! Vi bestämde oss för att åka och bada efter lunch idag och jag var alldeles pepig och sprallig hela förmiddagen för att jag äntligen, äntligen skulle få bada i havet. Förra året badade jag inte en enda gång. En pytteliten ömtålig bäbis och ett underliv som tog tid på sig att läka (alltså, jag har glömt bort - förträngt?- vad det där äckliga som rinner ur en efter förlossningen heter. Det skulle vara i några veckor, men för mig varade det ungefär hur länge som helst), gjorde att det aldrig blev av. Men idag var det alltså dags. Elly var lite tveksam till en början, men sedan tyckte hon att det var så roligt att springa omkring i vattnet, skvätta, sitta på huk och plocka alger osv att hon skrattade högt. Och jag njöt av att vara på stranden med min alldeles egna lilla familj, i världens bästa väder.

7 kommentarer:

 1. Å vad härligt! Inte den läskiga beskrivningen dock (hjälp!) utan havet. Mmmm havet. Sitter här på jobbet och önskar att jag satt och grillade på en havsklippa i detta nu.

  SvaraRadera
 2. Oh vad nice! Ser lite ut som om det vore utomlands.

  SvaraRadera
 3. Avslag kallas det väl? Uuuuh! Snart kommer jag vara med om det igen. Tyckte förlossningen var lätt som en plätti jämförelse med hur veckorna efteråt var. Har nog aldrig tyckt så synd om mig själv som när underlivet skulle läka. Sex jävla veckor tog det. Och då hade jag nog ändå "tur" har jag förstått näör man pratar med/läser om andra.

  SvaraRadera
 4. Just det, avslag kallas det väl. Eller som de sa här på BB, efterbörd

  SvaraRadera
 5. Gu vad härligt! Jag önskar att jag bodde vid ett salt havsbad!

  SvaraRadera