tisdag 17 juli 2012

Jo...

Hej!
Jag har nu suttit i en timme och försökt att skapa ett trevligt litet inlägg med bilder från de senaste dagarna, men iPhoto vägrar att samarbeta och nu ger jag upp. När jag tänker efter hade jag kanske inte så mycket att säga egentligen, ville nog mest säga att livet känns fint. Elly mår bra, Niklas har semester, det regnar inte hela tiden, i morgon åker vi bort och jag tror att jag har fått en ny kompis. Och just det, jag älskar Girls så mycket att jag ser den för tredje gången nu.

En sak till. Chokladte tar inte bort chokladsug, om någon nu undrade. Det skapar istället ett mjölkchokladsug utan dess like.

10 kommentarer:

 1. Chokladte? Vilket chockladte? Kusmis? Det var mindre chokladigt än jag hade hoppats

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yogi var det. Jag lät påsen ligga i under tiden jag drack det, så det blev rätt mycket chokladsmak.

   Radera
 2. Alltså Girls... Vi kan inte sluta titta. Säger varje kväll att jag måste lägga mig i tid och att vi bara ska kolla ett avsnitt och så är de så korta så vi måste kolla på ett till. Ångrar mig varje morgon när jag är trött! Ikväll var ursäkten att vi snart ska åka till landet utan el så där kan vi ju inte kolla och då kan vi ju sova då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet! Jag vill bara se mer, hela tiden!

   Radera
 3. Vad härligt att ni har det bra!!

  SvaraRadera
 4. Alltså Girls... Är det nån ny serie eller nåt, som jag missat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är rätt ny, tror inte den har gått i Sverige än. Älskar den och är helt besatt!

   Radera
 5. Vad fint det är när livet är så där enkelt. När man har semester och solen skiner (ibland) och man bara är nöjd. Mer sånt åt folket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men precis! Det känns som om mitt största problem just nu är att jag inte får till en snygg fläta i håret, haha.

   Radera