onsdag 4 juli 2012

Länkkärlek: Mammaformer

Så här presenterar Anna Mammaformer:

Bloggens syfte är att hylla kvinnokroppar som burit på barn samt att sprida och öka förståelsen för hur kvinnokroppen ter sig med naturens gång. Jag heter Anna startade detta projekt därför att synen på och relationen till kvinnokroppen intresserar mig. Målet är att publicera en mammaform om dagen.


Det jag gillar mest med den här sidan är att den är så ärlig, det är så här vi ser ut när vi har fött barn liksom. Och vad olika vi ser ut! Någon är supermuskulös, några är mulliga, någon har stora tuttar, andra har små. Någon har ärr efter kejsarsnitt, andra har åderbråck. Alla har de burit på ett eller flera barn. Jag tycker även att det är intressant att läsa om hur kvinnorna ser på sina egna kroppar och särskilt när de berättar om hur synen på kroppen har förändrats sedan de fick barn. 


Jag vet att Anna söker fler kvinnor som vill vara med på Mammaformer, så ni som har varit preggo, hjälp till att visa hur vi ser ut! 

2 kommentarer:

  1. Jag läser också den bloggen, länkkärlek deluxe! :)

    SvaraRadera
  2. Tack för länkningen snälla Fifi!

    SvaraRadera