onsdag 11 juli 2012

Skodon för 30-plussaren


Nu när jag har passerat 30-strecket tänkte jag att det är dags att börja shoppa på Gudrun Sjödén. Så jag tog lite av mina födelsedagspengar och beställde de här träskorna, samt ett par strumpbyxor och ett par leggings. Jag älskar skorna! Färgerna är så snygga, klacken lagom hög och dessutom är de både billigare och skönare än Swedish Hasbeens. 

9 kommentarer:

 1. Bra idé, jag ska också börja handla på Gudrun Sjödén. Jag har länge letat efter en ursäkt och där kom den!

  SvaraRadera
 2. Jag älskar Gudrun Sjödén, men eftersom jag än så länge är en fattig student använder jag hennes modefoton endast som inspiration.

  SvaraRadera
 3. Mycket bra val! Skorna ser verkligen bekväma ut.

  SvaraRadera
 4. De var jättefina även i verkligheten! Jag har ett par från Mohedatoffeln, men misstänker att Gudrun Sjödéns är mycket bekvämare.

  SvaraRadera
 5. Själv drömmer jag om Swedish Hasbeens, men dessa var riktigt snygga också =)

  SvaraRadera
 6. ojojoj vad de var fina!!

  SvaraRadera