tisdag 24 juli 2012

Spring i benen

Glädjen över att vara hemma, tillsammans med det FANTASTISKA vädret, gav mig spring i benen, så när Elly hade somnat gav jag mig ut och sprang en sväng. Det kändes så härligt att springa förbi alla öldrickande tonåringar, grillande barnfamiljer, rastande hundar och spatserande farbröder i Slottsskogen och bara njuta av sommarluften i min stad. Och det var riktigt skönt att röra ordentligt på mig, det enda som drog ner den lilla springturen var att jag en timme tidigare hade ätit ett rejält lass med blodpudding och bacon, vilket gjorde mig sjukt uttorkad redan efter hundra meter.

2 kommentarer:

  1. Härligt, jag ska ta mig ut och springa imorgon har jag bestämt. Skulle dock aldrig klara av att springa så snart inpå en måltid, måste alltid vänta minst två timmar! Duktigt av dig!!

    SvaraRadera
  2. Låter himla skönt! Förutom det sista då..

    SvaraRadera