måndag 2 juli 2012

Super Mario vattnarVi är i Småland igen och det första Elly ville göra var att vattna. Sedan ville hon aldrig sluta, när alla blommor hade vattnats flera gånger om började hon hälla vatten i skottkärran istället. Hon ser ut som Super Mario i sina röda galonbyxor, mycket gölligt!

8 kommentarer:

 1. Men så sött! W vill också gärna vattna, oftast sig själv... ;)

  SvaraRadera
 2. Supergulligt!

  SvaraRadera
 3. Alltså, hon är ju för söt.

  SvaraRadera
 4. Har haft en lång paus från bloggvärlden ett tag och sitter nu och tar igen mig och uppdaterar mig på allt som hänt. Elly har ju blivit så stor sötisen! :)

  SvaraRadera
 5. Så söt hon är! Jag skulle också behöva någon som tar hand om mina växter=)

  SvaraRadera
 6. Ljuvliga foton!

  Jag älskade att vattna när jag var liten. :D

  SvaraRadera