onsdag 4 juli 2012

Virka lite granna


Eftersom jag snart inte är 20+ längre, tänkte jag att det är bäst att bättra på mina tantskillz. Så nu lär jag mig att virka. Igår övade jag på att göra fastmaskor, stolpar, halvstolpar, smygmaskor och allt vad det heter och idag tyckte jag att jag var redo för att virka på riktigt. En liten blomma är det alltså meningen att det ska bli. Om det blir det återstår att se. Det återstår även att se om det liksom med stickningen är roligast att hitta på saker att göra, men mindre kul att genomföra dem. Jag vet inte hur många stickprojekt jag har planerat eller påbörjat, men jag vet däremot att jag har slutfört blott ett enda. 

4 kommentarer:

  1. Så himla kul! Jag måste också lära mig igen, kunde när jag var mindre..

    SvaraRadera
  2. Känner att jag måste lära mig att virka. Jag fyller ju tant+ snart!

    SvaraRadera
  3. Att virka är bäst ingen protest! Virkning vinner hästlängder före stickning. för med virkning behöver du inget mönster. Det är bara att göra! Hoppas att det går bra!

    SvaraRadera