tisdag 21 augusti 2012

Avfall. Håravfall.

Folk brukar säga att de tappade en massa hår några månader efter att de fött barn. Jag tappar hår nu istället, ett år för sent. Det är hår överallt, särskilt på mina kläder och i min mun när jag äter. Det är nog dags för en toppning snart, har inte klippt mig sen i oktober, så kanske håret inte tovar sig lika mycket när det är nytvättat. Det kan ju vara trevligt att ha lite hår kvar, nu när det börjar bli långt och allt.

10 kommentarer:

 1. Jag tappar nu jag. Nävar varje dag. Får börja se mig om efter peruker om det inte slutar ramla av snart.

  SvaraRadera
 2. Jag tappade mycket hår då, fast även nu. Känns som att jag alltid tappar en massa hår. Helt otroligt att det finns något kvar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hur många strån kan det finnas egentligen?

   Radera
 3. Kommer det inte då man trappar ner amningen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast vi har inte trappat ner?

   Radera
  2. Nej men jag tänker att man ändå ammar mindre då barnen växer, hon äter väl at också? Det var inget antagande om din amning, bara ett sökande efter förklaring. Mitt håravfall kom vid 9 mån efter födsel, jag ammade drygt ett år.

   Radera
  3. Jo, hon ammar ju mindre nu än när hon var mindre, så det kanske är det det beror på. Hoppas det slutar snart iaf!

   Radera
 4. Jag tycker det lossnade någon månad efter man dragit ned på/slutat med amningen. Det kanske är det?

  SvaraRadera
 5. Ett tips ! www.kunskapskällan.se

  SvaraRadera