tisdag 28 augusti 2012

Här vare felmailat!

Jag får titt som tätt mail från Svenska kyrkan i Växjö. Det är protokoll från möten, inbjudningar till möten, lite allmän info och nu senast en bekräftelse på köpta tågbiljetter. De här mailen har kommit i några år nu, och jag har vid flera tillfällen mailat tillbaka och påpekat att de har skickat till fel person. Ett par gånger har jag fått till svar att oj, då ursäkta, måste ha skickat fel. En gång ville dock personen i fråga inte gå med på att hen hade skickat fel, utan svarade typ ah, men du gratulerade ju mig på min födelsedag! och lät genomgående ganska arg i mailet. Jaja, det ÄR jobbigt att skicka mail fel.

16 kommentarer:

 1. Är du säker på att du inte grattat på födelsedagen ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. HELT säker kan en ju aldrig vara!

   Radera
 2. Ha! Ha! Smart.

  Själv får jag min mammas papperspost. Vi har mycket vanliga namn. Vi bor 40 mil ifrån varandra. Vet inte hur det hänger ihop.

  När jag skickade vykort från Kina så hamnade vykortet jag skickade hem till mig själv till min barndomskompis som bor 2 mil bort. Hon hade sett på fb att jag var i Kina så hon hörde av sig & jag fick mitt vykort :-)

  Men mail som kommer fel... Det går ju inte utan att man skickar medvetet fel!

  SvaraRadera
 3. Men vad drygt, och haha! :)

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Ja, men lite underhållnade.

   Radera
 5. Men hahaha, sjukt roligt. Kan du inte samla alla deras mail på årsbasis och sedan klippa ihop och skicka tillbaka en gång om året? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jo, det borde jag kanske göra, ska börja spara alla i en mapp tror jag :)

   Radera
 6. Har kyrkan tappat vettet ?

  SvaraRadera
 7. Hermanssonskan29 augusti 2012 10:01

  Ha ha, jag är tydligen med på maillistan på nån hundklubb. Nån stackars Petra och hennes hund missar nog en massa info om utflykter och tävlingar. Och nu idag ramlade det precis in 32 mail med bekräftelse på bokning av kursgård... ??

  SvaraRadera
 8. Men! Att de inte ändrar! Efter flera år! Du har ju ändå påpekat det...

  SvaraRadera