lördag 25 augusti 2012

Kvällning

När det hade varit fint väder hela dagen, men började regna samtidigt som Kiddo deklarerade att hon inte tänkte somna här hemma, utan att en promenad skulle vara nödvändig, då blev jag lite sne, det blev jag ju. Men när jag väl hade fått på mig selen, stoppat in ungen innanför min stora munkjacka och travat iväg med paraplyet i högsta hugg, då var det rätt behagligt ändå. Regn kan vara skönt. Dessutom gjorde det att folk höll sig inne, vilket innebar en mindre distraherad Kiddo.

Det här med sömnen är ganska jobbigt för tillfället. Det är jobbigt att det tar tid och att jag oftast måste gå ut och gå med Elly för att hon ska somna. Men jag orkar inte bara vara neggo, så jag försöker tänka på fördelarna: jag får extra motion och jag får ta kvällspromenader, vilket jag aldrig gör annars.

4 kommentarer:

 1. Man kan bli gaaaaaalen när de inte vill somna!

  SvaraRadera
 2. I hear you, fy f-n vad jobbigt det är just nu. Är på promenad nu, Alex somnade i ergon, jag är dum nog att försöka lägga ner honom i vagnen och han vaknar. Bara att börja om. I ösregn!

  SvaraRadera
 3. Åh, jag minns det där. Allt går över. Sen kommer nästa grej. Tur att dom är så söta.

  SvaraRadera
 4. Ja man ska tänka positivt, annars blir det bara jobbigare. Det brukar ju oftast gå över, vilken kan vara en lite tröst i alla fall.. Och ja regnet kan ju vara urskönt! :)

  SvaraRadera