tisdag 21 augusti 2012

Lite vemod, lite saknad, lite cheesy


 Jag trodde inte det var möjligt, trodde inte att tiden kunde gå så fort, men när vi tre är tillsammans följer tiden tydligen ingen logik. Sex veckors semester är slut och det känns vemodigt när det slår mig att vi kanske aldrig kommer att ha sex lediga veckor tillsammans igen.

12 kommentarer:

 1. Åh, himla semester att ta slut så snabbt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det borde alltid vara semester!

   Radera
 2. Tiden går fort när man har roligt :(.

  SvaraRadera
 3. Åh. Såg nyss "Control" om Joy Division, vilket fick mig att tänka på dig och din fina tatuering. Och så går jag in här, som om jag inte var känslosam nog efter en sån film, ett sånt här inlägg gör mig jätteledsen. Ni är så fina ihop alla tre. Det är i alla fall något ni alltid kommer vara.

  SvaraRadera
 4. Det är klart att ni kommer he det igen! Fast jag förstår känslan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det kanske inte blir lika länge igen!

   Radera
 5. Tiden går alldeles för snabbt i bland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en borde ha mer semester!

   Radera
 6. Åh, samma här, fast vårt är inte över än. Tre månader för oss och det har gått helt galet fort, fast vi har ju njutit massor också. Men vilken lyx det är att få vara lediga tillsammans så länge!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tre månader, vilken lyx!

   Radera