fredag 31 augusti 2012

Run Forest, run!

Just det.
Motion, det kan göra underverk för ens välbefinnande. För jag märker verkligen att jag blir uppstressad när sömnen strular. Jag drar mig liksom för nattningarna, spänner mig, vilket Elly förstås märker av och får henne svårare att somna. Men idag när vi kom hem från stan gick mamma och Elly till lekparken och jag gick ut och sprang och jäklar, vad det behövdes! Det var mycket som kom ut med svetten under de 4,2 kilometrarna om en säger så och jag kände mig så mycket mer avslappnad efteråt.

10 kommentarer:

 1. Ja det är verkligen toppen!

  SvaraRadera
 2. O ja. Träningen är superviktig. Sömnen börjar strula så fort jag inte tränar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hänger ihop det där.

   Radera
 3. Vad skönt. Du är så tapper. Kram

  SvaraRadera
 4. Har precis också kommit igång så smått med att börja springa (eller ja, springa är kanske att ta i men, i princip) efter ett uppehåll på 2-3 år. Så.Jäkla.Gött. Efteråt i alla fall! Heja heja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gud vad skönt att du har kommit igång! För mig blir det tyvärr rätt sporadiskt, men hej, bättre än ingenting!

   Radera