lördag 18 augusti 2012

Skärgården

Uppmärksamma läsare av Kära vardag la kanske märke till att jag inte bloggade på över en vecka, vilket inte är likt mig. För jag brukar ju nästan tvångsmässigt skriva här titt som tätt. Men vi var ute i Skärgården och hälsade på Ellys farmor och våra katter och njöt av sommaren. För det var verkligen sommar när vi var där. Och då blev det bara en liten bloggpaus. Men misströsta inte, här får ni se hur gött vi hade det:Vi har badat i havet och Elly älskade det ännu mer än sist. Hon var helt galen i att springa i vattnet, sitta och guppa på botten, skvätta vatten och bli slängd. Att hon kom i med ansiktet och fick ett par kallsupar bekom henne inte. Och hon ville aldrig gå upp; en dag fick vi tvinga upp henne när hon började skaka av köld.
Jag var toknöjd, för jag älskar sol och havsbad.
Jag var även nöjd med att vi åt glass varje dag, för Niklas och jag tog en långpromenad varje dag så att Elly fick sova i vagnen, och då var det supergott med glass i värmen.

Ellys farmor hade köpt en liten pool till Elly, så förutom havsbad blev det flera trädgårdsbad. Mycket populärt.


Och katterna, katterna, katterna. Elly var som vanligt helt galen i katterna. Hon ville klappa och krama dem hela tiden och de var så snälla och lät henne göra det. Sista dagen var Elly dock lite vild och skrek till så högt hon kunde när hon närmade sig katterna och när de blev rädda skrattade hon och klappade händerna. Men annars var hon snäll mot dem.

Blixa, du SKA ha en båt! Blixa, du SKA ha en bil!

Och så här ser det ut på ön:
Lite som på Saltkråkan.


7 kommentarer:

 1. Åh det ser helt fantastiskt ut!

  SvaraRadera
 2. Helt fantastiska bilder, speciellt den översta. :)

  SvaraRadera
 3. Så härligt och roligt det ser ut =)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt!! Ibland kan det vara rätt skönt att hoppa bloggen några dagar!

  SvaraRadera
 5. Så fint!! Och vad stoooor Blixa blivit! Han är nog dubbelt så stor som spink-Iggy! :) Men superfin så klart. Ja, men det är ni ju förstås allihopa!

  SvaraRadera