torsdag 23 augusti 2012

Terminsstart

Hur trist det än är att semestern (och kanske även sommaren?) är slut, så känns det ändå lite skönt att terminen börjar komma igång så smått. Idag till exempel började Babyrytmiken igen (det blir Ellys tredje termin) till både min och Ellys stora glädje, och snart börjar Öppna Lekskolan. Hej struktur, du är välkommen! (Också ska jag börja plugga lite, mer om det senare)

2 kommentarer:

  1. Håller med, det är inte så dumt ändå. :) Vi var på öppna förskolan häromdagen, och det var så himla kul att vara tillbaka efter sommaruppehållet.

    Spännande med plugg!

    SvaraRadera
  2. Jag känner likadant, nu kommer jag t.ex. hinna läsa/blogga igen. :) Det kan ju bli världens brittsommar så jag sörjer inte just den biten.

    Åh plugga, ska bli intressant att höra mer om!

    SvaraRadera