onsdag 1 augusti 2012

Titta, hon virkar!

Nu virkar jag igen. För idag tyckte jag det var hög tid att ta tag i det och bestämde mig för att virka en liten mössa till Elly. Jag började virka, drog upp skiten och började om ett par gånger, grät lite i smyg, trådade upp igen, började om och kände plötsligt hur poletten trillade ner. Så nu jävlar ska det bli en mössa. Hur den kommer att se ut är det ingen som vet, för det här med att räkna maskor och hålla på, det gör jag på en höft. I bästa fall.

5 kommentarer:

 1. Ja! Hejajheja! Ploppcowlen jag virkade drog jag upp 4 ggr innan jag blev nöjd!

  SvaraRadera
 2. Woho! Nu blev jag också taggad att börja virka. Måste köpa garn!! :)

  SvaraRadera
 3. Heja heja!

  Blir så impad av att du orkar fortsätta, jag hade nog gett upp i den där "riva upp och gråta lite"-fasen (som jag GARANTERAT också hade hamnat i).

  Men vad skoj det låter! Lycka till med mössan.

  SvaraRadera
 4. Duktigt! Jag känner igen mig i det där med gråtandet. Det känns alltid som att jag håller på med något iq-test och att jag är världens mest korkade när jag ska sticka/virka/följa klädmönster, men till slut när man klarat det känner man sig on top of the world.

  SvaraRadera
 5. Huvudsaken att du gör något du tycker är roligt :)

  SvaraRadera