onsdag 29 augusti 2012

TV-serieläget

Jag hade verkligen tänkt att börja läsa betydligt mer på kvällarna. Men sedan började Niklas och jag se om The Wire (hann se första säsongen innan han åkte) och nu har jag börjat med en ny grej; att se på Bunheads i sängen innan jag somnar. Och så var det med det läsandet. Bunheads är för övrigt ett helt ok tidsfördriv i väntan på True Blood, Sons of Anarchy och mer The Wire. Den är lite lagom mysig och knäpp, skön att slökolla på innan en somnar. Också gillar jag att den stränga mormodern från Gilmore Girls är med. Huvudpersonen Michelle är så där jobbigt babblig som Loreli Gilmore, inte riktigt så babblig, men en bit på väg så att säga, vilket gör att jag stör mig på henne, men samtidigt är hon rätt skön. Stundtals lite bister, lite som en spottande gubbe i en kvinnas kropp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar