torsdag 13 september 2012

Klippt!


När jag har kort eller halvlångt hår vill jag alltid ha långt hår. Jag sparar ut, tycker det är skitjobbigt när det når en viss mellanlängd, där håret alltid tycks stanna i en evighet, och bara längtar efter det där långa, vackra håret. När det sedan blir långt upptäcker jag att det inte är så himla kul med långt hår, utan snarare ganska jobbigt. Alla de där roliga frisyrerna jag skulle göra får jag aldrig till och när det är nersläppt hänger det bara. Så jag klipper av det och sedan börjar det om igen. Idag klippte jag av det. Det känns riktigt gött att ha blivit av med de slitna längderna och jag är nöjd med frisyren. Förhoppningsvis kommer jag att vara det ett bra tag. 

21 kommentarer:

 1. Åh vad fint! Så fin frisyr vill jag med ha :)

  SvaraRadera
 2. Det blev verkligen supersnyggt!

  SvaraRadera
 3. SUPERsnyggt! Passar dig jättebra! Åh, jag vill OCKSÅ vara nyklippt hos frisör... fint!

  SvaraRadera
 4. Skitsnyggt! Har själv funderat på en typ nästan identisk frilla. Ska till frissan snart och är sååååå trött på min nuvarande frisyr. Har väl haft samma typ hela mitt liv.

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Du, vad heter du på Insta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hater kort och gott Fifi där :)

   Radera
 6. Men åh! Snygging! Jädrar vad fint det blev.

  SvaraRadera
 7. Så himla snyggt! Jag har funderat på något liknande men måste nog ha en frisyr där jag kan sätta upp håret pga är för lat för att fixa det under vanliga vardagarna.

  SvaraRadera