söndag 2 september 2012

Dejting. Bloggdejting.

Igår var jag på bloggdejt med Maria, vars blogg jag precis har börjat läsa, och Olga, som jag har följt ett tag. Med på fikadejten var även Marias lilla charmtroll Bossa och Olgas syster och hennes pojkvän. Värsta gänget alltså. Det var jättekul att träffas och vi hade så himla mycket att prata om; det avhandlades förlossningar, småkids och studier mm i en rasande fart. Och tydligen hade vi så kul att vi helt och hållet glömde bort att dokumentera dejten, trots att vi är vana instagrammare, för inte en enda bild togs.

Däremot tog jag två bilder sist jag var på bloggdejt, så ni får se dem istället:


För ett tag sen var nämligen Pop my heart här i stan och festivalade och passade då på att fikluncha med mig och Susanna och hennes lille H. Det är så kul med Pop my heart, för vi har läst varandras bloggar ett bra tag, men aldrig träffats. Däremot började hon och min syster, som bor i Stockholm, att följa varandra på Instagram, sedan jag hade instagrammat bilder från min syrras lägenhet. Strax efter det började de två umgås! Susanna och jag träffas regelbundet efter att ha lärt känna varandra genom våra bloggar. Det är så häftigt hur folk träffas nu för tiden, hur lärde en egentligen känna folk innan det fanns bloggar, Twitter och Instagram?

14 kommentarer:

 1. Ja visst är det coolt! Susanna träffade jag när hon var på besök i Umeå och Umeåbloggarna träffar jag ibland. Har jag vägarna förbi götet så ses vi!

  SvaraRadera
 2. Då kunde man inte vara lika kräsen. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nä, en fick liksom ta de som råkade finnas i närheten :)

   Radera
 3. Bloggdejting är så kul! Träffade också Pop my heart nyligen, i augusti tillsammans med några andra. Skoj!

  SvaraRadera
 4. Haha, Maria är ju min kollega! (vi är nyblivna kollegor, jag har varit föräldraledig tills för en månad sen) Liten värld! :-)

  PS. Var tvungen att kolla in TGR idag efter dina inlägg på Instagram. Mycket kul fanns det där! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä men vad kul! Haha, fräckt när en inser hur liten världen är!
   Jag har blivit helt besatt av Tiger, är väldigt svag för billigt krimskrams...

   Radera
 5. Jag har inte provat bloggdejting förr, men det verkar ganska roligt. Har abra dejtat på datingsidor förut och datingsidor är ganska tillfredställande det med, men mer för kärlek och sådant ;) Bloggdejting verkar som en kul form av vänskapsdejting i jämförelse med datingsidor. Så jag får nog prova detta ;)

  SvaraRadera
 6. Kul blogg, och roligt inlägg. Har dock bara haft dåliga erfarenheter med dejting, skulle ju kunna behöva lite mer vänner kanske..

  SvaraRadera
 7. Ja, det var en fin bloggdejt. Så himla kul att träffa folk en känner på nätet och få ett ansikte och person bakom. Det får vi göra om!

  SvaraRadera