söndag 16 september 2012

För ett år sen


Igår kom jag mig äntligen för att packa ner Ellys urväxta kläder i en kartong som ska ner i källaren. Tidigare har jag bara slängt in alla miniplagg i en garderob, men den lösningen började bli ohållbar. När jag satt där på golvet omgiven av alla små bodies, velourbrallor och jumpsuits blev jag förstås alldeles nostalgisk och blödig över att min stora unge som både springer och pratar en gång hade på sig de där dockplaggen. Jag var tvungen att kolla på bloggen vad som hände för exakt ett år sedan och såg att vi då åkte tåg till Niklas bror utanför Gnesta och att jag under resan fångade Ellys första blöta pussar på bild. Fint! 

7 kommentarer:

 1. Hej! Jo jag har lösenordskyddat min gamla blogg, du kan givetvis få lösenordet mailat till dig om du vill, men jag uppdaterar den inte längre så den är ganska ointressant.

  I övrigt: Jag gillar också att titta på djur, MASSOR! Och din nya frisyr är awsome!

  SvaraRadera
 2. Jag har påackat undan kläder eftersom men blev himla sugen på att packa upp nu när jag läste detta, bara för att se hur smått allting var :)

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt! Det är så svårt att förstå att dem varit så små!

  SvaraRadera
 4. Jag började lipa när jag packade ner alla kläder. Vart var min bebis? Nä, just det. Hon är stor nu.
  Dags för en till kanske? Som du kan klä i dockkläder ;)

  SvaraRadera
 5. Åh, underbart! Jag känner igen det där, man håller upp ett litet plagg, snusar på det (fast det är nytvättat och inte luktar bebis längre) och gråter en skvätt.
  Efter en sån pärs måste jag gosa lite, men då har man en slingrig +ettåring som inte alls förstår att mamma är lite blödig, haha.

  SvaraRadera
 6. Ja, hur går det till? Hur kan de bli så stora på så kort tid?

  SvaraRadera