lördag 8 september 2012

Halvt om halv effektiv lördagOfta tycker jag inte att jag får så mycket gjort, men ibland är jag höjden av effektivitet. Som idag, då gick jag upp på morgonen och gjorde supergoda scones med bär och valnötter. Sedan gick jag ut och sprang en sväng (dock lite för tätt inpå frullen, för sconsen höll på att komma upp), kom hem och sövde Elly, duschade sedan (ja, jag var svettig och äcklig när jag sövde henne, hon luktade på mina tuttar och sa BLÄ!) (duschen innehöll både benrakning och inpackning), hade kvalitetstid med Niklas och lagade därefter mat. 88 köttbullar (jag måste alltid lägga köttbullar och liknande i prydliga rader och räkna hur många det blir) gjorde jag och serverade dem med potatis, ärter, rårörda lingon och en lyckad gräddsås. Allt detta hände alltså innan klockan hade hunnit slå 13. Resten av dagen blev väl inte lika effektiv, men vad gör det? Vi gick alla tre till Plikta, där Elly höll på att somna i storgungan, sedan gick vi hemåt och hyrde film på vägen. Pizza till kvällsmat åt vi visst också. Kontentan är alltså att det blev en ganska balanserad dag. 

6 kommentarer:

 1. Aah, sconesen ser så goda ut att jag kommer googla recept i detta nu och (kanske, om jag orkar, hoppas!) göra mig kvällsmats-scones. Herreminje vad gott.

  SvaraRadera
 2. Det ser jättegott ut och det låter verkligen som en bra dag! Man är så nöjd när man varit effektiv på förmiddagen!

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen gött att BÖRJA dagen effektivt! Då känner man sig alltid mer nöjd och slapp med gott samvete på eftermiddan :) Och både och/balans är viktigt! :)

  SvaraRadera
 4. Och jag bakade nygräddat åt min make som fyller år trots bihåleinflamationen. Känner mig SJUKT nöjd även om jag satt mest hela dagen efter det. Men det är bra det med!

  SvaraRadera
 5. Men gud!
  Tur att du tog det lugnt och åt pizza på kvällen, annars hade jag typ dött av prestationsångest :P

  SvaraRadera
 6. Låter som en extremt bra lördag!

  SvaraRadera