torsdag 27 september 2012

*nickar gillande*

Ok, vi har ju redan avhandlat det här med att jag har blivit så präktig sedan jag fick barn. Men idag slog nog präktigheten rekord. När Elly och jag hade satt oss på tåget mot Småland idag satt det två killar i 20-årsåldern bakom oss. På bordet hade de varsin öl, 7.2%, så jag tänkte att jaså, nu ska det supas och brölas här på tåget. Men sedan gick konduktören förbi och den ena killen sa "ursäkta, får vi dricka dem här (pekar på ölen) på tåget?". Konduktören svarade att det ofta är många barn på det här tåget och att de därför inte vill att folk dricker öl och då sa killarna bara "Ok, då stoppar vi ner dem igen" och sedan var det inte mer med det. Jag, som mer än starkt ogillar det där tvångsmässiga tågsupandet, satt och nickade mycket förnöjt åt den trevlige och vettige konduktören och åt de unga männen som var så artiga och bra. Ja, jag njöt verkligen av den här situationen och kände ett helt nytt hopp för mänskligheten. Också kände jag mig som en 65-årig tant som var ute och reste med sitt barnbarn.

9 kommentarer:

 1. Haha, jag skulle nog reagerat på samma sätt. Fast jag tycker det är ganska härligt att vara 65 ;)

  SvaraRadera
 2. Haha, hög igenkänningsfaktor...

  SvaraRadera
 3. Hihi, bra jobbat av konduktören, och det verkade ju vara två trevliga gossar! :)

  Förresten, sedan kanske två veckor tillbaks dyker det alltid upp en meddelanderuta när jag går in på din blogg. Den vill att jag ska logga in på en annan blogg med en annan adress. Den går att klicka bort och inget mer med det, men ändå, verkar skumt. Är det någon mer som sagt något om det, eller är det kanske bara hos mig det blir så!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är många som får upp den där rutan och jag vet verkligen inte hur jag ska få bort den, hjälp!

   Radera
 4. *nickar gillande*

  Igår satt jag och "såg ut som 1982 - personifierad" enligt Stofilen. Jag stickade och såg på Dallas...

  SvaraRadera
 5. Bra där, både av killarna och konduktören! Jag hade nog reagerat lika som dig, haha.

  SvaraRadera
 6. Haha jag känner verkligen igen mig själv i det här! :)

  SvaraRadera
 7. Svar
  1. Jag med och vet inte hur ajg ska få bort den :(

   Radera