måndag 3 september 2012

Pluggis

Numera har jag en sån här tjusig almanacka! Nu är bara frågan; kan jag ta med den här till Psykologiska Institutionen eller kommer alla kursare att diagnostisera mig som retarderad alternativt regredierad?

Jag ska alltså med start i morgon läsa Psykologi med inriktning sexologi på halvfart. Det känns så nervöst på flera sätt att jag knappt vågar skriva det här. Dels är det oroligt för mig eftersom kursen går kvällstid, vilket innebär att Elly kommer att ha barnvakt (farmor) när hon ska sova, dels för att jag är rädd att misslyckas (kommer jag hinna/orka plugga?) och till sist för att jag känner mig lite blåst. Det är fantastiskt att spendera nästan all sin tid med ett litet barn, men det gör inga underverk för intellektet och jag har sedan Elly föddes läst så himla lite. Nu ska det alltså bli ändring på det och jag ska bli smart igen. Förhoppningsvis. 


14 kommentarer:

 1. Det låter så himla spännande! Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Åhh vad kul! :) Jag tror att det kommer gå bra! Lycka till.

  SvaraRadera
 3. Vad spännande det låter! Jag känner att hjärnan verkligen tagit en paus under föräldraledigheten så den får verkligen jobba på högvarv för att hänga med i alla teorier. Men, den värms väl upp. Sakta men säkert!

  Och det kommet säkert bli toppen!

  SvaraRadera
 4. Åh vad kul! Det kommer säkert gå jättebra! Lycka till.

  SvaraRadera
 5. Det låter jätteroligt och spännande! Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Hoppas det funkar och du hinner plugga när Hin sover! Låter som sagt som en jätterolig kurs!

  SvaraRadera
 7. Vad kul! Det kommer säkert gå jättebra.

  SvaraRadera
 8. Jag förstår att du är nervös men det låter ju jätteroligt! Och skulle det inte funka av nån anledning så har du ju ändå testat.

  SvaraRadera
 9. Roligt med plugg! Förstår att det är nervöst med barnvakt. Men A blir lycklig. :)

  SvaraRadera
 10. Det kommer att bli jättebra! Heja, heja!

  SvaraRadera
 11. Tro på Dig själv --älskade fia ! Mormor

  SvaraRadera
 12. Åh va roligt! Låter som en sjukt rolig kurs. Har själv blivit antagen till Psykisk ohälsa och kön på halvfart (100% distans) med start på måndag. Vet faktiskt inte hur jag tänkte med tanke på att jag ska föda typ 1 vecka efter kursstart + har en 1 åring hemma som inte fått dagisplats än. Meeeen, hehe, det får gå som det går.

  SvaraRadera