tisdag 25 september 2012

Pluggpeppen

Just nu sitter jag i soffan med en kopp te och känner mig lite smått exalterad efter en jättespännande föreläsning i socialpsykologi (åh, alla dessa experiment, som jag älskar dem!). Jag ska bara landa en stund, sedan ska jag krypa ner hos Elly, som sov så gott i sin farmors famn när jag kom hem, och se ett avsnitt av Parenthood. Jag är så glad över att jag känner att jag lär mig igen, att jag inte är så där blåst som jag har känt mig på sistone och inte minst är jag nöjd över att jag verkligen har lust att lära mig ännu mer. Mottaglig. Jag känner mig mottaglig för kunskap igen. Amen.

3 kommentarer:

 1. Vad bra det låter, blir ännu mer sugen på att lära mig nåt. Har funderat på att gå nån kvällskurs, jag måste ta tag i det. Och vad skönt att Elly kan somna hos sin farmor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns verkligen extra roligt nu när jag har varit föräldraledig ett tag, min hjärna törstar efter kunskap! Och det det känns så otroligt skönt att Elly kunde komma till ro och somna utan att tutta eller somna i vagnen!

   Radera
 2. Vad härligt! Jag känner verkligen igen mig!

  SvaraRadera