söndag 30 september 2012

Smålandshelg
Elly och jag är hos mina föräldrar i Småland och det går lite upp och ner här. Och med det menar jag att det är lite upp och ner med Elly och att det därmed blir upp och ner för mig med. Det är liksom sova 12 timmar i sträck i två nätter, för att den tredje natten vakna hela tiden. Det är att matstrejka, men att lära sig blåsa såpbubblor. Det är att leka med morbror, ha kul med mormor och morfar, och att sedan vara hängig och se bekymrad ut en hel dag. Det är att spexa och tjoa av glädje och att bli övertrött och bara skrika. Så ja, på det stora hela har vi det bra, men det är ändå någonting som inte stämmer och det där någonting gnager lite i mig.

Men såpbubblorna! Det var så himla fint när Elly fattade att hon skulle forma munnen till ett O när hon blåser och hon blev så glad när det kom en massa bubblor.

11 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder! Det ska nog vara lite upp och ner ibland, tror du inte? Så är ju livet i största allmänhet.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår vad du menar. Att känna att något är lite fel på något sätt, men inte riktigt veta vad... Mkt fina bilder tar du iallafall, E har också en såndär gammal retrodockvagn förresten. Min gamla är den tror jag, så fin!

  SvaraRadera
 3. Åh, vad kul med bubblorna!
  Det är ju så satans mycket som händer nu i deras liv... utvecklingen har ju ingen gräns känns det som.
  Man kan ju vara säker på att det är framåt det går! Kram

  SvaraRadera
 4. Vad fina bilder. Och vad söt Elly är med såpbubblorna. Är det så att du måste hålla i henne så att hon inte kryper in till hästarna?

  SvaraRadera
 5. Coolt att hon kan blåsa såpbubblor!

  SvaraRadera
 6. Träffade en annan mamma med en 18 månaders igår som sa att hennes tjej "inte varit sig lik" på sistone. Ofta ledsen på nätterna, klängig, många viljeutbrott...så jag gissar att der är något med åldern och utvecklingen .

  SvaraRadera
 7. Så kul det är med de små sakerna som blir så stora när de händer första gången! Och hon är så himla fin, lill Elly!

  SvaraRadera
 8. Det låter som en fin helg och det låter exakt som Tintin var i den åldern. Man pratar ju om faser hit och dit hela tiden men det är ju verkligen så. De tar utvecklingssprång och det är mycket som händer i hjärnan. Då blir det lite bergochdalbana. Rätt vad det är är allt som vanligt igen men de kan lite mer än innan fasen. Lovar.

  SvaraRadera
 9. Verkar ändå som att ni haft det så himla fint. Hoppas resten är en övergående fas.

  SvaraRadera