torsdag 13 september 2012

Spegel spegel

Idag ska jag utsätta mig för att sitta i en frisörstol och stirra in i en sån där obarmhärtig frisörspegel och se mitt trötta och förkylningssvullna fejs. Som om inte de där speglarna är jobbiga i vanliga fall liksom. Provrumsspeglar är ingenting mot dessa när det kommer till avslöjande av små skavanker, hos frisören kommer du inte undan, allt ska fram i ljuset. Jag måste dock erkänna att jag ser fram emot att någon ska pilla i mitt hår i en timme eller så, även om jag är en smula rädd att jag ska råka stöna till av välbehag.

10 kommentarer:

 1. Men jag vet! Nu går jag inte till frisören så ofta men när jag har gjort det.. Uhh, blåaktigt lysrörsljus, man liksom försöker undvika sin egen blick men stirrar ändå på sej själv så pass mycket att man nästan utvecklar sån där, vahettere, sjukdom där man liksom tycker att man ser grotesk ut. Kroppdysmorffobi?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men precis, för en ser ju nästan grotesk ut!

   Radera
 2. Åh. Älskar att sitta hos frisören. Även om min har en tendens att babbla sönder mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste säga att jag gillar det mer sen jag fick barn, för det känns så lyxigt att abra sitta där med en kopp kaffe och en tidning :)

   Radera
 3. Ooiih, blir det nåt nytt eller kör du på samma igen? Men fy vad jag tycker att det är otäckt att gå till frisören. Jag gillar´t inte alls. I Göteborg hade jag äntligen hittat en frisör som verkligen förstod mig och som jag lät klippa mig mer än bara en gång. Och så flyttar jag. Så nu har jag börjat klippa mig själv istället. Jag ryser vid tanken att på knagglig tyska försöka föklara för en stackars frisör att jag inte litar på frisörer och att jag klipper min lugg själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att det inte bara är jag som tycker det är läskigt! Även om jag hittar en bra tycker jag det känns dumt att gå dit igen, eftersom det dröjer så länge mellan klippningarna. Hehe, kan tänka mig att det inte är helt lätt att föklara på tyska, du får ha det som mål med tyskainlärningen; att kunna gå till frisören :)

   Radera
 4. Du måste visa resultatet sen! :)

  SvaraRadera
 5. Haha, jag höll på att dö av välbehag nar jag gjorde dreadsen. Tog ju typ fem timmar! Det du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men aj, det måste ju ha gjort fruktansvärt ont!

   Radera