måndag 22 oktober 2012

Dag 1 - 10 fakta om mig själv


 1. Jag är blyg, särskilt när det är många nya människor med. känner mig ofta lite vilse i sociala sammanhang, vet inte hur jag ska ta kontakt, vad jag ska säga osv.
 2. Jag har haft rakat huvud. Helrakat, så till den grad att jag efter trimmern tog till rakhyvel för att få huvudet helt kalt. Jag kände mig väldigt sensuell, min familj tyckte att jag såg cancersjuk ut.
 3. Jag älskar att äta och känner mig nästan alltid hungrig. När det gäller mat går kvantitet före kvalitet; hellre en rejäl portion av något mindre fint som gör mig proppmätt än en liten blygsam portion gourmetkäk. 
 4. Jag är konflikträdd. Hatar när folk är arga på mig och går ofta och surar istället för att prata med personen i fråga och riskera att det blir bråk. Dumt.
 5. Jag har alltid varit nöjd med min kropp. Visst, i början av tonåren önskade jag att jag hade större tuttar, men förutom det har jag alltid tyckt att min kropp är fin och inte önskat att den vore annorlunda.
 6. Under en kort period i början av högstadiet tränade jag friidrott. Jag var urdålig på alla grenar, alla utom slägga. Faktum är att jag slog klubbrekord just i slägga. Ok, det var en liten klubb och slägga var kanske inte den största grenen, men ändå. För en person som alltid hade varit dålig på skolgympan och alltid blev vald sist var det ganska roligt.
 7. Jag är rädd för fåglar och har varit det så länge jag kan minnas. När jag var liten hade min mormor och morfar en undulat som hette Lukas. Ibland lät de den flyga omkring fritt i lägenheten och jag HATADE när den satte sig på mitt huvud och krafsade i mitt hår med sina otäcka klor. Mormor försökte avhjälpa detta genom att sätta en mössa på mitt huvud, men den där mössan var så glasstickad att de läskiga klorna kom åt mitt hår ändå.
 8. Jag hatar att vara kladdig/flötig om händerna. När jag bakar eller lagar mat tvättar jag händerna hela tiden, när jag äter chips kan jag inte ta en hel näve ur skålen, för då blir jag ju helt äcklig i handen, så jag plockar chipsen ett och ett med pincettgreppet. Och torkar av fingrarna på servetten ofta, ofta. 
 9. Jag skrattar alltid åt mina egna skämt, ofta ganska länge och ibland på ett nästan hysteriskt sätt.
 10. Jag är väldigt egenkär. 

11 kommentarer:

 1. Åttan = PÅ PRICKEN jag! Haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det är ju så himla äckligt!

   Radera
 2. Det är ju jag i ett nötskal -bortsett 7-8 -10. Kram från mormor.

  SvaraRadera
 3. Punkt 2 genererar ju genast frågan: Kan man få se en bild på det? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du hade fått se om jag hade någon, men tyvärr finns det inga bilder på mig från den tiden.

   Radera
 4. Även jag är bra på slägga & rädd för fåglar ;)
  Sv, linser är bra mat: billigt, gott oxfilé snabblagat.

  SvaraRadera
 5. Jag skrev inte oxfilé, jag skrev gott. Bara.

  SvaraRadera
 6. Jag är också rädd för fåglar! Och stora flygande insekter.

  SvaraRadera