lördag 13 oktober 2012

Där satt den!

Så där!
Första tentan avklarad. 
Den är förstås inte rättad än, men det gick bra, jag svarade ordentligt på alla frågor och skulle bli mycket förvånad om jag inte får godkänt. Nu är jag glad att allmänpsykologin är gjord så vi kan börja med själva sexologin, för även om den här lilla delkursen har varit himla intressant, så är det ju sexologin som jag är mest intresserad av. Plus: är även glad att det hittlls har gått så pass bra att plugga, jag var allt lite rädd att jag hade "tappat det" och blivit helt blåst under föräldraledigheten. 

(Nu ska jag börja svara på alla kommentarer jag har fått på sistone, har liksom inte hunnit med det)

12 kommentarer:

 1. Härligt, det gick säkert jättebra på tentan!
  Ha en jättefin helg! Kram

  SvaraRadera
 2. Hurra vad skönt! Och så fin du är i håret.

  SvaraRadera
 3. Så skönt när man känner att tentan gick bra. Minns känslan. Härligt.

  SvaraRadera
 4. Heja dig! jag funderar på att börja plugga, men jag har inte gått någon utbildning eller skola sedan gymnasiet (13 år sedan) plus att jag också känner mig dummare av föräldraledigheten så vi får se hur det går... den utbildning jag vill läsa finns dessutom inte att söka förrän till nästa höst, så det är lååångt bort :(

  SvaraRadera
 5. Gött! Härligt att det går så bra!

  SvaraRadera
 6. JA! Vad du är bra och som alla andra tycker: snygg i håret!

  SvaraRadera