lördag 20 oktober 2012

Ett par små insikter bara

Ibland får jag för mig att jag har förändrats, att jag klarar mer än vad jag tror. Som igår, då jag drack två koppar kaffe efter klockan 16 och trodde att jag skulle kunna somna i vettig tid (= ca 22:00)på kvällen. Haha, säger jag bara. Vissa saker förändras nog aldrig; igår låg jag i alla fall sömnlös till en bra stund efter midnatt. Nej, aldrig kaffe efter 16.

Jag minns förresten när jag för flera år sedan berättade om den där magiska 16-gränsen för en kollega och hon ba' "redan? för mig började inte det där förrän efter jag hade fyllt 40". Jomensåatte…

Också en liten insikt: Pickles på riskakor; vet ni hur gått det är? Om ni vet det, då förstår ni varför jag funderar på att byta ut dagens alla måltider mot just Pickles och riskakor va?

4 kommentarer:

 1. min regel är inget kaffe efter 18... annars blir jag helt stissig, kan inte somna och när jag väl somnar drömmer jag mardrömmar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så blir det för mig om jag dricker kaffe efter 16.

   Radera
 2. Pickles på riskakor har jag aldrig testat, men det låter faktiskt sjukt gott! Dricker inte heller kaffe efter 16, blir så stressad annars. Inget kul!

  SvaraRadera
 3. Det där med kaffet och insomnia förstår jag precis, men pickles på riskakor?? Kan det verkligen vara nåt? #skeptisk

  SvaraRadera