måndag 1 oktober 2012

Få saker gör mig så uppstressad som icke fungerande teknik.

En driftstörning gör att jag varken kommer att ha TV, hemtelefon eller internet förrän ca klockan 19 i morgon. Kul liv. Och tack Tele2 för att ni inte skriver det på er hemsida, det var väldigt trevligt att sitta i er telefonkö. Och tack Telia, Apple eller vem det nu är som jävlas med mig genom att göra så att det plötsligt inte funkar att surfa på datorn via ifånen.

Jag får väl läsa en bokjävel då.

6 kommentarer:

 1. Jag hatar när man måste tvångsläsa böcker för att tekniken inte vill som man själv vill. Jag hatar också teknikstrul. Så fort internet slutar fungera får jag hjärtklappning och blir andfådd. Hur ska du klara dig? Starbucks har gratis wifi i en timme!

  SvaraRadera
 2. month day year1 oktober 2012 23:03

  Kan bara hålla med. Satt just i Lightroom och fixat en fotobok och var nästan klar när Lightroom krashar och gör sig av med boken. Så skoj. Hoppas du får tillbaka tekniken snart!

  SvaraRadera
 3. Håller med - man får panik. Så är det bara. Att harmoniskt läsa en bok går bara om man valt det, inte för att det INTE FINNS INTERNET.

  SvaraRadera
 4. Teknik som inte fungerar är det mest irriterande som finns. Borde förbjudas.

  SvaraRadera
 5. Hej Fifi!

  Det var tråkigt att läsa att du haft problem med dina abonnemang hos oss. Om du fortfarande har problem eller några frågor eller funderingar kan du maila min kollega på mailadressen nedan.

  Med vänliga hälsningar

  Lovisa Forslund, Tele2

  cecilia.uhr@tele2.com

  SvaraRadera