måndag 29 oktober 2012

Win!

Ett önsketänkande: att Elly somnar smidigt på tåget på väg hem till Göteborg och att min nya ifån (5:an!) kommer in till butiken idag så att vi kan hämta den när vi kommer med tåget. Gissa vad? Elly sover och jag fick just ett sms om att ifånen finns i butiken! Ibland klaffar verklighetens små pusselbitar.

Förresten: det är väldigt avkopplande att åka tåg med ett sovande barn. Eller det hade åtminstone varit det om jag inte hade oroat mig för att skrikande barn ska väcka mitt barn.

7 kommentarer:

 1. Definitionen av underbart? Helt perfekt ju! Ska försöka gå tidigt från kontoret lite oftare, så kanske vi båda kan kolla kalendrar och ser om vi kan få till en lekdejt snart? Typ ons och naturhistoriska? Skulle nog kunna vara där typ halv fyra. Måste dock dubbelkolla så jag inte har möte. Vi hörs på sms om detta tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Onsdag skulle funka! Sms.ar sen!

   Radera
 2. Gick tågresan bra? Sov lillan?
  Du vill inte sälja av din gamla telefon till mig förresten? :) Känns som att man kommer att gå sönder vilken dag som helst.. Den kämpar febrilt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min gamla är en 3gs som har varit med i 2,5 år. Den är riktigt seg, tar x antal ögonblick att få igång kameran t ex, så det var därför jag köpte en ny. Tror inte du vill ha den!

   Radera