fredag 16 november 2012

Baka, baka liten kakaElly och jag är i Småland hos mina föräldrar. Igen. Jag försöker att inte tänka på framtiden och oroa mig för att jag inte har en aning om hur dagarna kommer att se ut nästa termin, och att januari kommer närmare och närmare. Istället ägnar jag mig åt roliga och mysiga saker, som att baka pepparkakor med mitt barn i matchande förkläden. Elly är tydligen den femt generationen som har på sig det där förklädet. Jag tror även att jag slog något slags personligt rekord i pepparkaksdegsätning; trots att jag åt pizza innan vi började baka. En stund var jag så mätt att jag blev yr när jag reste mig. Men det gick över och snart vankas det räkmacka. Trevlig helg hörrni!

12 kommentarer:

 1. mysigt det ser ut!
  trevlig helg! :)

  SvaraRadera
 2. Ser mysigt ut och jag undrar om man ska börja baka snart..vill liksom inte heller kick-starta julen så att man tröttnar innan..

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder! Världssöta i matchande förkläden! Äta pepparkaksdeg är ju obligatoriskt. :)

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt det ser ut! Jag vet inte om jag skulle våga göra pepparkakor med risken att äta så mycket deg...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Risken är helt klart överhängande...

   Radera
 5. Svar
  1. Nä, har sökt en kurs, men vet inte om jag kommer in, har sökt förskoleplats, men verkar inte få nån i närheten, så det hänger i luften känns det som. Jobb blir det inte eftersom jag inte kan gå tillbaka till mitt gamla och jag inte har skaffat ett nytt...

   Radera
  2. Aha... Ok, mycket på gång. Hoppas att det löser sig!

   Radera
 6. Varför kan du inte gå tillbaka till ditt gamla jobb?

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mycket kvällar och helger, jag måste jobba dagtid för att få ihop det med förskola och så när Niklas är borta.

   Radera