lördag 24 november 2012

Första febern

Elly och jag har haft en sån mysig dag idag. Min tand känns redan mycket bättre, på förmiddagen var vi på ett barnvänligt café med Matilda och Iris (som vi inte hade träffat på jättelänge) och på eftermiddagen var vi en sväng på julmarknaden i Haga för att insupa lite julstämning. Elly har varit lite småsnorig under dagen och varit lite gosigare än vanligt, men hon har ändå varit glad och aktiv. Nu på kvällen blev hon plötsligt sämre, vilket jag först trodde berodde på att hon var väldigt trött, då hon bara sov 15 minuter på dagen, men när hon inte gjorde motstånd när jag skulle ge henne näsdroppar anade jag att hon var dålig och tog tempen. 38,7 hade hon och den lilla stackaren var så ledsen när snoret rann på henne. Efter en supp la vi oss i sängen och hon somnade nästan direkt och ligger nu och sover tungt.

Jag är så glad att det har dröjt så här länge innan Elly fick sin första feber, men samtidigt är det så jäkla typiskt att den ska komma sex dagar innan vi åker på semester!

2 kommentarer:

  1. Fast det brukar nästan inte räknas som feber på små barn om de har upp till 38,5 för de han så hög temp. De kan ju nästan ha 40 utan att må särskilt dåligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast hon hade ju över 38,5, så feber var det allt!

      Radera