måndag 5 november 2012

Hon har humor

Förra veckan när jag lagade mat (en thaipaj som blev misslyckad) och hackade jordnötter till den, sa Elly "nom nom" som hon gör när hon vill smaka på något. Jag gav henne en nöt och sa att hon skulle tugga den ordentligt så hon inte sätter den i halsen. Nästan direkt börjar ungen hosta och harkla sig. Jag blir förskräckt och tittar på henne med uppspärrade ögon, varpå hon börjar skratta så stort att jag ser nöten i munnen på henne. Sedan säger hon "nom nom" och får en nöt till och precis samma sak utspelar sig. Att Elly är smart och har humor, det visste jag, men inte att hon kunde komma på så avancerade skämt.

11 kommentarer:

 1. Wow det var avancerat! :)

  SvaraRadera
 2. Haha! Men vilket roligt barn du har!

  SvaraRadera
 3. Underbara lilla skitunge att skrämmas så! Men coolt ändå.

  SvaraRadera
 4. Men vad är det för underbarn du närt vid din barm?! =) Jag trodde inte att så små barn ens skulle ha så utvecklad mental förmåga så att de skulle kunna luras.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag trodde inte att det kom förrän långt senare!

   Radera
 5. OJ! Mycket avancerat! Hur gammal är det hon är?
  Men vad rädd jag skulle ha blivit först!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev ju livrädd, hade ju det där om att nötter lätt sätts i halsen i bakhuvudet. Hon är 19 mån.

   Radera