söndag 25 november 2012

SjukstugaJag trodde verkligen hela natten att Elly skulle somna om, men när klockan började närma sig 6, då sjönk det in i mig att det inte skulle bli någon mer sömn den här natten. Då tog jag på mig min gamla preggomysdress och Elly fick en sparkdräkt/onepiece på sig och jag sa att när någon är sjuk, då är det myskläder som gäller. Men Elly verkade mest besvärad av sin dress och krävde att få ha klänning på sig istället. 

Elly var kokhet i natt, men ville inte alls sova, utan ville mest småprata och busa. Jag var inte lika pigg på bus, så vi låg mest i sängen och varvade böcker med Pingu och Totte i ifånen. Vi gick även upp och satt vid TV:n en stund. Efter frukosten blev Elly trött och vid 9 somnade hon äntligen. Och det gjorde jag också. Elly har varit lite småfebrig under dagen och förstås ganska trött, men hon har ändå varit glad och velat leka. Vi var ute en stund på eftermiddagen och hälsade på hästarna i Slottsskogen och efter det åt vi fruktsallad vid TV:n. Eftersom Elly hade ätit väldigt dåligt under dagen gav jag henne lite glass, men hon spottade ut den och sa "blä!" och "nej, päpple!". 

Nu sover Elly, som förresten bara tempade 37,3 nu på kvällen, och jag hoppas innerligt att hon sover bättre i natt; för en sån här natt funkar, men inte två. Jag finner det även lite lustigt att jag för inte så länge sedan tyckte att 5 var dödens tidigt. 

8 kommentarer:

 1. Usch, sömnlösa nätter är baske mej det värsta som finns. Hoppas ni får sova ordentligt inatt och att febern håller sig borta!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det inte blir någon mer feber för Elly! Låter inge kul det där med vakna mitt i natten... Stackars er båda! Krya på Elly!

  SvaraRadera
 3. Jag upplever att spruckna nätter när dom är lite större är svårare än spädbarnsnätterna.
  Hoppas ni blir friska snart och får sova lite. Särskilt eftersom ni snart ska åka iväg!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Det kanske är tredagarsfeber?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae, det gick över fortare än så som tur var!

   Radera
 5. Stackarn, hoppas hon kryar på sig snart!

  SvaraRadera
 6. Tack alla! Nu är hon som ny igen!

  SvaraRadera