torsdag 29 november 2012

Snart far vi!

De senaste dagarna har det varit så mycket att greja med inför resan att jag har börjat undra om det är värt det. Men nu, när i stort sett allt är packat och jag har slutat komma på nya saker som ska packas ner, känns det lugnt och jag ser fram emot vår semester. Bara att få se solen och gå klädd i tunn klänning istället för att gå omkring och huttra i regnet, är ju värsta grejen! Nu hoppas jag att jag är lika positivt inställd när vi sitter på flyget i morgon också. Niklas funderar över vem som kan tänkas bli mest jobbig på flyget; jag eller Elly…

5 kommentarer:

 1. Åhååå, vad mysigt och skönt det låter med en resa!!

  Ha det så superduperbra :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas att ni får en fantastisk tur!

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får en fantastisk resa!

  SvaraRadera
 4. Ha en underbar resa!

  Jag var skitnojig att flygresan skulle bli en total katastrof, men allt gick jättebra. Så ta det bara lugnt!

  SvaraRadera
 5. Jag tror det kommer bli skitbra helt enkelt. Man får så mycket ny energi av allt ljus.

  SvaraRadera