torsdag 22 november 2012

[svordom]


Idag har jag haft sällskap av en svullen kind och ett barn som har prövat mitt tålamod till max. Jag har troligen fått nån slags inflammation i en visdomstand och det ser därför ut som om jag har en boll i kinden, vilket gör att jag känner mig som en halv Marlon Brando. Ont gör det och jag kan inte bita ihop på den sidan. I morgon är det jag som börjar med antibiotika, för så här kan vi inte ha det. Och det där lilla barnet har fått så många utbrott just idag, då jag verkligen inte har orkat med dem. Det enda som har gjort henne glad idag har i sanningens namn varit när hon har fått dammsuga, tvätta och diska. Hon kommer att bli en fin liten hemmafru en vacker dag.

3 kommentarer:

 1. Krya på dig raring! Och tur att hon inte bara blev glad när hon fick ha en vass kniv, kan du tänka. *urdåliga humorn*

  SvaraRadera
 2. Men fy! Krya på dig! Och hoppas att den där bollen i kinden försvinner snart så att helgen blir lite bättre.

  //Linda

  http:///soiliveinberlin.wordpress.com

  SvaraRadera
 3. Men usch en sån dag. Och usch för bollen! Hoppas det blir bättre snart!

  SvaraRadera