måndag 26 november 2012

Två ytliga saker jag är glad för just nu:


1) Att jag hittade en precis likadan MLP-klocka som min syster och jag hade när vi var små. Den kostade 40 spänn och sitter nu över dörren i Ellys rum.2) Att vi numera har en Bambitrofé i hallen. Tror jag ska skriva Who killed Bambi? med min dymo och sätta texten jämte huvudet, så kan jag säga att vi har väggord.

7 kommentarer:

 1. Men älsk på bägge grejerna. Och ja för väggordet.

  SvaraRadera
 2. Bambitrofén har vi också! Alltså dymoorden, gört bara, klockrent ju!

  SvaraRadera
 3. Kommenterar runt för att påminna folk och utan att läsa inläggen (sorry, återkommer): snart är det första december och dags för du-vet-vad. Vik hädan!

  SvaraRadera
 4. Barndomsminnesaker är nästan det bästa!

  SvaraRadera
 5. Väggord skrivna med dymo är de enda väggorden jag gillar!

  SvaraRadera
 6. Haha, vad snygg - klart du ska ha väggordet :-)

  SvaraRadera