torsdag 8 november 2012

Vi har blivit med cirkustält!
Är det befogat att åka till Ikea bara för att köpa ett lektält (när en inte har bil och Ikea ligger helt avsides, en måste byta buss för att ta sig dit osv)? Jag var lite tveksam först, men när Maria berättade att de hade gjort samma sak, då tänkte jag att det bara är att köra. Det råkar vara så att jag är väldigt förtjust i att gå på Ikea och nu var det ett år sedan jag var där, så jag var otroligt pepp på att åka dit. Så pepp att jag spammade Instagram med bilder från Ikea-äventyret. Hur som helst så hade vi kul på Ikea alla tre. Elly var glad över att få köra en liten kundvagn, över att få provsitta en massa olika fåtöljer, provligga sängar och bara springa omkring. Niklas var göad över att jag inte blev sur en enda gång och jag var förstås glad över att bara vara där, och att vi fick köpt tältet så klart. Också hittade vi en massa annat förstås; kuddar, plädar, små möbler till Elly mm mm. Ja, vi var faktiskt tvungna att ta en taxi hem, för att få hem allt det där + en unge i rusningstrafik på allmänna transortmedel hade inte varit någon höjdare. Dessutom spöregnade det.

Jag var lite orolig att Elly inte skulle bli så glad över cirkustältet (lika glad som jag alltså, som har tjatat om det där tältet i månader och gärna hade sovit där i natt om jag bara hade varit en halvmeter kortare), men som tur var gjorde det succé. Hon har dansat där inne, läst böcker, tuttat, ätit halva frukosten, ätit mellis och lekt med sina nallar där, så tältet får tummen upp. Pjuh!

6 kommentarer:

 1. Haha, klart det är befogat!

  SvaraRadera
 2. Gullunge! Och himla fint tält! Helt klart värt att åka bara för det! :)

  SvaraRadera
 3. Åh, Charlie vill också ha ett tält! Så mysigt det såg ut :)

  SvaraRadera
 4. Lektält skulle faktiskt kunna vara så nära ett säkert kort man kan komma när det gäller barngrejer tror jag. Det där ser störtmysigt ut! Heja er som orkade bussa och åka taxi för att ordna det för Elly!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, det var kanske inte bara för Ellys skull...

   Radera