måndag 10 december 2012

Hangover

Jag misstänker att jag lider av någon slags all-inclusive-baksmälla. Och då menar jag inte pga den fria tillgången på alkohol, för den utnyttjade vi inte i någon högre grad. Nä, jag har nog snarare åkt på nåt slags förslappningssyndrom, för det är inte klokt hur snabbt en kan vänja sig vid att någon annan städar åt en, att någon annan planerar måltider, handlar och dessutom lagar gudomligt god mat i överflöd. Först när vi kom till hotellet skämdes jag nästan över att andra jobbade hårt för att vi skulle kunna slappa; det kändes nästan lite vulgärt, men efter ett par dagar var det inte så konstigt längre. Och nu kommer jag på mig själv med att sitta vid matbordet, stirra på disken och undra hur jag ska få ork till att sätta in den i diskmaskinen. Det kändes som en pärs att gå och handla och även om det var ganska roligt att laga mat idag, så känns det för jävla jobbigt att behöva göra det i morgon igen. På den här nivån befinner jag mig alltså nu. Slö, med en ständig känsla av hunger, då jag åt stora berg med mat på hotellet tre gånger om dagen och min magsäck förmodligen är stor som livmodern på en höggravid kvinna. Så nu försöker jag att återanpassa mig till vardagen här hemma och det börjar nog ta sig lite. Jag vill gärna blogga om resan, men så är det den där skiten med att jag inte får ladda upp bilder när jag bloggar på datorn pga att utrymmet är fullt, och jag orkar liksom inte fixa med det just nu. Så hey, jag återkommer om ett par dagar!

2 kommentarer:

  1. Haha, jobbig situation! ;)

    SvaraRadera
  2. Haha, det låter jobbigt :) Men du kommer nog lika snabbt tillbaka i vardagen igen.

    SvaraRadera