tisdag 25 december 2012

Julafton
Dagen började med att mamma och pappa skottade en jäkla massa snö, medan Elly och jag öppnade våra morgonklappar. Jag fick bland annat ett superglittrigt nagellack
Och Elly fick en sulky.Jag hade på mig min nya klänning med fin krage.Efter frukosten gick vi ut och åkte pulka.Också tog jag och mina äldsta syskon en promenad i den vackra, vita skogen.Det bästa med den här julen är att Niklas är ledig, det var nämligen flera år sen vi firade jul tillsammans.En massa julklappar.Elly och jag när vi väntade på maten.Julmat är den bästa maten!Elly åt mest prinskorv och bruna bönor.Kalle Anka var roligt. Och vet ni vad, Elly brydde sig inte om att Disney hade klippt i programmet!

Efter Kalle Anka var det julklappsutdelning. Vi har aldrig haft tomte i min familj, utan vi lägger alltid alla paket under granen och så hjälps vi åt att dela ut dem. Elly delade ut de flesta i år, hon fick veta vem som skulle ha paketen, delade ut dem och slängde sedan pappret.Glada systrar.Elly fick en morgonrock och fett piano, båda blev succéer.Elly var så himla nöjd och glad och slocknade vid 19.Som sagt, jag är så glad att Niklas firar jul med oss i år.Också en random bild.
Julaftonen får fem tummar av fem!

(För en gångs skull tog jag med mig min systemkamera och tog en hel del bilder med den, men nu orkar jag bara inte föra över dem till datorn, så det blir halvkassa ifånbilder as usual)

6 kommentarer:

 1. Vad mysig och fint med hela familjen. Och din klänning är ju så finfin! Var har du hittat den?

  //Linda

  http://soiliveinberlin.wordpress.com

  SvaraRadera
 2. Finfin jul och vad kul att ni kunde fira ihop.

  SvaraRadera
 3. Ser mysigt ut! Sonja fick en likadan sulky av oss som hon körde runt sin fårdocka i. Gav henne även en Katten Jansson kasperdocka som jag trodde skulle bli great success då hon älskar katter, men hon verkar tycka den är lite läskig. Oops.

  SvaraRadera
 4. Ser ut som en riktigt fin jul! Mys med hela familjen samlad.
  kul att även kunna följa dig på instagram :) God fortsättning!

  SvaraRadera
 5. Så himla fin klänning!

  SvaraRadera