onsdag 26 december 2012

Mina tre bästa julklappar


animated gifs
Storglittrigt nagellack från OPI: jag älskar nagellack och har alltid målade naglar, men kostar aldrig på mig att köpa de lite dyrare märkena, därför blir det en bra grej att önska mig. Oh Lola från Marc Jacobs: jag har tidigare haft Lola och både dofterna luktar vansinnigt gott och flaskorna är sjukt snygga. iPad: jag älskar min iPhone och min Mac book, så hur skulle jag inte kunna falla för en padda? Förutom själva paddan fick jag även en vacker bakgrundsbild av min käre man.

4 kommentarer:

 1. Åh, tjusigt! :)
  Jag är ju ingen vän av paddan som sagt..hehe..
  Men jag tycker väldigt mycket om min Samsung..som är en laptop iofs.

  Ja, heja mig!
  Jag glömde det dock igår men jag tänkte på det iaf..tanken räknas väl den med? ;)
  Vi kan ju peppa varandra, lite Paolo-style liksom? :)

  Fråga, varför kommer det upp att jag skall logga in på annabanan för när jag går till din sida eller ska skriva en kommentar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, smaken är som baken!
   Ja, kan vi inte påminna och peppa på Twitter?!

   Du, den rutan asså, har ingen aning om hur den har hamnat här och vet inte hur jag ska få bort den...

   Radera
  2. Ja lätt! :)
   Haha..den kommer upp konstant.

   Radera
 2. Jaa glitterlack!! Hittade du det guldiga på Gina Tricot?

  SvaraRadera