onsdag 12 december 2012

Ynk

Min lilla julunge

När det gör så ont i halsen att ögonen tåras, då är det dags att sluta förneka att en är förkyld va? Bra, för jag har precis skitit i allt jag skulle göra medan Elly sover och ligger nu i sängen bredvid henne och dricker grönt te med en halv honungsburk i och tittar på Parenthood. Och min stackars lilla unge är helt prickig efter att ha blivit myggbiten på Lanzarote. Det var några få myggor i vårt rum på nätterna och vi tyckte att de kanariska myggorna var så bra, eftersom betten inte kliade. Men tji fick vi, för efter några dagar, då satte kliandet igång. Elly har fullt av bett i ansiktet, och det var flera föräldrar på Öppna Förskolan, där vi var på julavslutning idag, som frågade om hon hade vattkoppor. Förra natten vaknade hon vid 4.30 och och kunde inte somna om pga kliande bett, stackarn. Vi har tagit på bröstmjölk, Salubrine, Xylocain och Aloe vera och nu verkar de inte klia så mycket i alla fall. Men ja, vi känner oss lite smått ynkliga, både Elly och jag.
*låtsas att jag är glad semestertjej och inte ynklig tröttmorsa*


4 kommentarer: