torsdag 17 januari 2013

Den där mensen

Den där mensen som kom förra veckan,  jag funderar på om det verkligen var mens. Under två dagar kom det lite blod då och då och sen var det inget mer med det. Räknas det som mens tro? Och om det inte var mens, vad är det då? (*försöker att inte tänka på c-ordet, försöker att inte tänka på c-ordet*) Jag antar att jag får vänta en månad eller två och se om den dyker upp igen.

7 kommentarer:

 1. Hej! Det var lika för mig första gången efter förlossningen (och sedan dess har den blivit sig mer och mer lik) för extra lugn kan tilläggas att jag hunnit göra sådan där rutinprovtagning sedan dess och allt var bra.. Så tror bara själva apparaten behöver lite uppvärming innan den börjar bete sig mer som vanligt igen... Säkert ingen fara, men iofs vid oro är det ju bättre att ta det säkra före det osäkra? /Helena

  SvaraRadera
 2. Jag har så svårt att prata om... det där. Helt hopplöst svårt. Men, jag kan tänka mig att kroppen inte riktigt kommit igång ännu. Jag menar det har ju tagit två år för de där små dropparna att komma. Eller hur? Men, det skadar kanske inte att googla runt lite eller ringa och prata med någon om det.

  SvaraRadera
 3. Det är så i början bara. Nu när jag har p-piller och är inne på 3dje mensen sen jag startade med dem så har jag ännu inte fått någon riktig. Bara fläckblödningar som gör att jag i ren panik stoppar in en tampong och sen när jag trott att jag döden blött så har den fläckats ner på kanske en halv kanal sammanlagt. Torkar ut min slida för inget liksom.. Men vad då c-ordet? Gravid?

  SvaraRadera
 4. Säkert ingen fara men värt att kolla upp så slipper du oron!

  SvaraRadera
 5. Så var det för mig länge innan det kom igång ordentligt. Men säger som ovan, gör ett cellprov så slipper du fundera.

  SvaraRadera
 6. Första menserna (okej, jag hittade på den böjningen, men du vet) kan vara lite hattiga. Så jag tror inte det är någon fara alls!

  SvaraRadera
 7. Alltså, tack till er alla, det känns mycket lugnare nu!

  SvaraRadera