lördag 12 januari 2013

Diskussionsfråga

Angående min besatthet av washitejp kan jag tillägga att min make och jag har haft diskussioner om vilket som är nördigast, respektive töntigast: att sätta göllig tejp på allt möjligt och omöjligt, eller att sitta och måla hela arméer av pyttesmå figurer och sedan spela strategispel med dem (vilket alltså är Niklas hobby). Vi har inte kommit fram till något svar, så jag tänkte att ni kunde diskutera frågan i smågrupper under helgen. Ciao!

7 kommentarer:

 1. Haha min karl spelar också Warhammer och jag tycker fortfarande, efter 7 år, att inget jag gör kommer vara lika töntigt. haha. :) Så jag hejar på dig och din tejp i frågan!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att figurmålandet- och spelandet tar hem priset i båda kategorier! Jag vill också ha tejp! Go tejp!

  SvaraRadera
 3. Haha, det är nog lika nördigt både och, men jag kan ju nörda ner mig totalt i både gullig tejp och i datorspel... nördvarning?

  SvaraRadera
 4. Ja, alltså jag måste nog säga målningen av arméer som nördigast. Helt klart.

  SvaraRadera
 5. Bloggen har talat: warhammer är både nördigast och töntigast!

  SvaraRadera